+ КАВАЛА КАМЕН +Политика приватности

Кавала Камен уметничка радионица за обраду камена (у даљем тексту Кавала Камен) је посвећена заштити свих информација које сакупља и чува о Вама сходно позитивним прописима Републике Србије.

Корисници нашег сајта https://kavalakamen.rs/ прихватају да се подаци о њима користе у складу са овом Политиком приватности.

Кавала Камен сакупља минималну количину информација о Вама у сврху пружања квалитетне услуге. Политика приватности објашњава који поступци могу резултирати сакупљањем података о Вама. Ваша посета нашем сајту даје нам право за прикупљање поменутих информација.

Приступом на наш сајт дајете нам право да сакупљамо све информације које нам шаљете зависно од типа контакт форме које попуњавате укључујући име, адресу, број телефона, е-маил адресу, као и остале податке које можете оставити на сајту.

Сакупљене информације користимо првенствено у сврху обраде захтева корисника и посетилаца сајта. Све стандардне мере предострожности се предузимају како би се спречио неовлашћен приступ овим подацима.

У сваком тренутку корисници могу да траже да се прикупљени подаци избришу из евиденције података.

Кавала Камен не размењује ниједну информацију о корисницима са трећим лицима. Добијене информације се могу користити у циљу одржавања контакта са корисницима и обавештавања о развоју нашег пословања. Уколико у неком тренутку у будућности будемо приморани да откријемо сакупљене информације трећој страни (нпр. државним органима), о томе ће корисник бити обавештен и дати своју сагласност.

Кавала Камен обавештава кориснике да повремено може објавити податке уопштеног значаја који се тичу самог сајта, примера ради, број посетилаца сајта и слично. Приликом објављивања оваквих података, исти никада неће укључити информације помоћу којих би се могли идентификовати појединци.

Кавала Камен гарантује да примењује све стандардне безбедносне мере штитећи личне податке сакупљене од својих корисника сходно позитивним прописима Републике Србије. Ово укључује али није ограничено са контакт формама за пријаву на неwслеттер, заказивање састанка или слање упита. Ипак, могу постојати пропусти у вези са безбедношћу који нису под контролом Кавала Камен. Одлуком да Кавала Камен обезбеди личне информације корисник разуме и слаже се са чињеницом да безбедност, интегритет и приватност његових података не може бити 100% гарантована.

Кавала Камен задржава право да било када измени ову Политику приватности. Свака измена постаје важећа након њеног објављивања на сајту https://kavalakamen.rs/ корисник се обавезује да повремено прочита ову политику приватности како би био упознат са евентуалним изменама исте. Уколико корисник настави да користи сајт и услуге Кавала Камен након било које нове верзије политике приватности, подразумева се да је исту прихватио као важећу.

Сазнајте више о колачићима: https://kavalakamen.rs/kolacici

bt_bb_section_top_section_coverage_image